Søk ingredienser

Innhold:

Allergi | Belgfrukter | Brødvarer | Diverse | Diverse retter | Drikke | Egg | Fisk og skalldyr | Frokostkorn | Frukt | Frukt produkter | Grønnsaker | Gryn | hjemmebakt | industribakt | Informasjon | Kaker o.l. | Kavring | Kjøtt og fjørfe | Knekkebrød | Kornblanding | Lefser | Mandler og frø | Margarin | Matolje o.l. | Mel | Melk og melkeprodukter | Nøtter | Pasta | Poteter | Produkter og ingredienser | Råvarer | Ris | Småkaker | Smør | Smørbrødkjeks o.l. | Søt gjærbakst | Søt kjeks | Spedbarnsmat | Sukker og søte produkter | Urter og krydder | Vafler o.l. |


Diverse


Sitrusallergi

Allergier for sitrusfrukter er sjeldne, men de forekommer. Siden sitrusfrukt ikke utgjør en veldig stor del av det norske kostholdet er det ikke vanskelig å ha et godt kosthold uten disse fruktene. Årsak Det er proteinet i frukten man reagerer på når man har en allergi Sitronsyre, E 330, er et konserveringsmiddel, vanligvis kunstig fremstilt. Det […]