Kjøkken: Meksikansk Type: Middag

Ingredienser

16

Antall

Klart innen

PT10M PT20M

30

Minutter

Tacogryte

Ingen tilbakemeldinger enda

Var dette fristende?

Er det ikke nok med fredagstaco, sier du? Da kan det kanskje friste med en rask og familievennlig tacogryte med kjøttdeig, grønnsaker og bønner. Litt fredagsfølelse midt i uka!

 

Oppskrift fra www.matprat.no

Hva synes du?


Steg 1

Varm litt olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen i to omganger. Ha den over på en tallerken.

Steg 1 -- Varm litt olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen i to omganger. Ha den over på en tallerken.

Steg 2

Grovhakk løk, gulrot og paprika. Finhakk hvitløk. Fres grønnsakene i resten av oljen til de er blanke og begynner å få farge. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og dryss over tacokrydderet.

Steg 2 -- Grovhakk løk, gulrot og paprika. Finhakk hvitløk. Fres grønnsakene i resten av oljen til de er blanke og begynner å få farge. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og dryss over tacokrydderet.

Steg 3

Tilsett hakkede tomater og tomatpuré, vann og buljong og kok opp. Senk varmen og la det hele småkoke ca. 5 minutter. Tilsett litt mer vann om du synes gryten er for tykk.

Steg 3 -- Tilsett hakkede tomater og tomatpuré, vann og buljong og kok opp. Senk varmen og la det hele småkoke ca. 5 minutter. Tilsett litt mer vann om du synes gryten er for tykk.

Steg 4

Skyll bønner og ha dem i gryten. Smak til med salt og pepper. Dryss grovhakket vårløk på toppen rett før servering.

Steg 4 -- Skyll bønner og ha dem i gryten. Smak til med salt og pepper. Dryss grovhakket vårløk på toppen rett før servering.

Steg 5

Server gryten rykende varm og topp med rømme, hakket frisk koriander, knuste tortillachips og limebåter. Kokt ris eller ferskt brød kan godt serveres til.

Steg 5 -- Server gryten rykende varm og topp med rømme, hakket frisk koriander, knuste tortillachips og limebåter. Kokt ris eller ferskt brød kan godt serveres til.

Endre oppskrift

Share it:

Andre spennende oppskrifter