Kjøkken: Norsk Type: Middag

Ingredienser

10

Antall

Klart innen

PT30M PT60M

90

Minutter

Bacalao

Ingen tilbakemeldinger enda

Var dette fristende?

Dette er en rett som man kan spise helt alene uten tilbehør.

 

Oppskrift fra www.matprat.no

Hva synes du?


Steg 1

1. Vann ut klippfisk over natten (legg den i en stor bolle med vann).

Steg 1 -- 1. Vann ut klippfisk over natten (legg den i en stor bolle med vann).

Steg 2

2. Rens klippfisken for skinn og bein, og skjær den i ca. 2 cm tykke skiver. Skjær poteter og løk i ca. ½ cm tykke skiver.

Steg 2 -- 2. Rens klippfisken for skinn og bein, og skjær den i ca. 2 cm tykke skiver. Skjær poteter og løk i ca. ½ cm tykke skiver.

Steg 3

3. Legg fisk, poteter og løk lagvis i en stor kjele.

Steg 3 -- 3. Legg fisk, poteter og løk lagvis i en stor kjele.

Steg 4

4. Del hvitløk i to på tvers og legg i gryta sammen med pepper, laurbærblad, chili, oliven, tomater og olivenolje. La det koke ca. 1 time.

Steg 4 -- 4. Del hvitløk i to på tvers og legg i gryta sammen med pepper, laurbærblad, chili, oliven, tomater og olivenolje. La det koke ca. 1 time.

Endre oppskrift

Share it:

Andre spennende oppskrifter