Kylling, overlår (lår uten lårklubbe), uten skinn, ovnsstekt

Kategori: Kjøtt og fjørfe | Råvarer

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Var dette fristende?

Næringsinnhold

Kylling, overlår (lår uten lårklubbe), uten skinn, ovnsstekt

Kjøtt og fjørfe

Per 100 gram

Næringsstoffer
Kalorier

Kilokalorier / Kilojoule

 

168 kcal 700 kJ

Fett 10,6 g 10,6% fett
Fiber 0 g 0% fiber
Protein 13,1 g 13,1% protein
Kolesterol 79 mg 0.79% kolesterol
Karbohydrater 5 g 5% karbohydrater
Salt 2,3 g 2,3% salt
Vann 70 g 70% vann

 

Vitamin A
39 RAE
fettløselig
Vitamin B6
0,14 mg
vannløselig
Vitamin B12
0,9 µg
vannløselig
Vitamin C
29 mg
vannløselig
Vitamin D

fettløselig
Vitamin E
1,1 alfa-TE
fettløselig
Kalsium
57 mg
Jern
1,2 mg
Natrium
910 mg
Kalium
200 mg
Magnesium
17 mg
Sink
1 mg
Selen
11 µg
Kopper
0,05 mg
Fosfor
150 mg
Jod
18 µg

 

Dekker Daglig kalori behov
8.4% 2,000 kcal
6.72% 2,500 kcal

 

* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.

 

Kylling INFO:


Finn nærmeste butikk som har Kylling på lager:

Ingen butikker tilgjengelig

Info

Vann: 70 g
Kj: 700 kJ
kcal: 168 kcal
Fett: 10,6 g
Kolesterol: 79 mg
Karbohydrater: 5 g
Fiber: 0 g
Protein: 13,1 g
Salt: 2,3 g
Vitamin A: 39 RAE
Vitamin D: -
Vitamin E: 1,1 alfa-TE
Vitamin B6: 0,14 mg
Vitamin B12: 0,9 µg
Vitamin C: 29 mg
Ca: 57 mg
Fe: 1,2 mg
Na: 910 mg
K: 200 mg
Mg: 17 mg
Zn: 1 mg
Se: 11 µg
Cu: 0,05 mg
P: 150 mg
Jod: 18 µg

Verifiser og se oppdatert data i vårt kilde: Matvaretabellen 31.05.2018

Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.

www.matvaretabellen.no